Beach bar ”Baloo”

Detalji

Smješten na samoj plaži u hladovini borove šume, očekuje vas Baloo Beach Club, koji je već godinama nezaobilazna party destinacija na Jadranu. Poznat po svojim svakodnevnim after beach partyjima, Baloo Beach Club je mjesto gdje se ljeti okuplja ekipa željna zabave. Ne morate nužno biti mladi da bi mogli uživati u bogatim programima koje organiziramo za vas. Na ovoj adresi ljeti ćete stvoriti nazaboravne uspomene na najbolje provode koje pamtite.

Ispred Baloo Beach Cluba nalazi se novouređena plaža, koja od prošle godine i ovom clubu dala vrijednost više. Društvo je nakon ispijanja cocktaila samo jednim korakom do uživanja na plaži i kupanja u moru ili bazenu.

 

U jutarnjim satima možete uživati ispijajući kavu s jedinstvenim pogledom, dok u popodnevnim satima ovaj club krasi opuštena atmosfera koju svojim taktovima pogrijava DJ za svog DJ pulta pozivajući laganom i cool glazbom na ples. Dodatnu atmosferu zagrijavaju spretni cocktail majstori koji za vas pripremaju više od 50 vrsta najrazličitijih i najfinijih cocktaila.

Ovdje je pravilo da pravila nema, samo zabava, osmjeh i ljetno veselje. Dobrodošli!

Pssst!
Tajna ponuda...

Unesite svoj email i saznajte!