Sport i Rekreacija

Ležaljke na plaži uz nadoplatu

Na novouređenoj plaži Matilde Beach Resorta, gosti mogu provoditi vrijeme odmarajući se na ležaljkama poslaganim duž cijele plaže. Na vama je da se opustite i uživate u pogledu na grad Vodice, more i otoke ispred vas. Možete izabrati želite li se odmarati na ležaljci u borovoj šumi ili direktno na suncu upijajući sve zrake sunca.

Ležaljke možete unajmiti na dnevnoj ili tjednoj bazi uz doplatu po važećem cjeniku. Sve informacije o najmu ležaljke i suncobrana možete dobiti na recepciji Resorta ili na samoj plaži.

Ležaljke na bazenu

Za ugodniji boravak na predivnim bazenima u središtu Matilde Beach Resorta, pobrinuli smo da svojim gostima osiguramo maksimalnu udobnost. Ležaljke se nalaze oko bazena i gosti mogu birati žele li uživati i odmarati na ležaljkama sa sunbcobranom, ležaljkama u hladu ili ležaljkama na suncu. Nije moguće rezervirati ležaljku, one su dostupne svim gostima na smještaju u Resortu bez naknade.

Dok boravite na ležaljci, pogled vam seže do mora i grada Vodica. U ovom jedinstvenom ambijentu okruženom zelenilom, konobar sa Sun Bay Pool bara će vam ljubazno poslužiti omiljeno piće na vaš zahtjev.

Vanjska teretana

U blizini bazena nalazi se naša teretana na otvorenom gdje možete obaviti trening u bilo koje doba dana, sami ili u društvu.

Najam kajaka

Dok ste na moru, preporučamo da se okušate u svim morskim radostima i uživate u aktivnostima koje nisu vaša svakodnevica. Jedna od avantura koja čeka na vas u Matilde Beach Resortu, svakako je vožnja kajaka. Ne propustite priliku i uživajte u ovom dobro poznatom vodenom sportu istražujući arhipelag i uživajući u kristalnom čistom moru. Sad je prava prilika za morsku avanturu!

Najam štapova za nordijsko hodanje

Ako svoj odmor želite provesti aktivno, predlažemo da vaš izbor bude nordijsko hodanje. Ovaj odličan način rekreacije oslobodit će vas stresa a vaša fizička forma će biti na zavidnoj razini. Brigu o vlastitom zdravlju ni na odmoru ne smijete zanemariti. Ako se odlučite za ovaj oblik rekreacije, svakako je preporučljivo da aktivirate i ostale članove svoje ekipe.

Za najam štapova za nordijsko hodanje, više informacija potražite na recepciji resorta.

Najam bicikla

Dugi niz godina grad Vodice ulaže u razvoj biciklističkih staza. Upravo je aktivan odmor jedan od trendova koji je u ovoj regiji itekako zaživio. U svojoj ponudi u Matilde Beach Resortu imamo bicikle, koje možete iznajmiti po satu ili danu i provesti vrijeme otkrivajući sve čari Vodica i okolice. Za one željne avanture i bolje fizičke forme, regija nudi veliki broj biciklističkih staza koje možete istražiti.

Od Nacionalnog parka, do Parkova prirode, visina i nizina, sigurni smo da će avantura biciklizma biti za pamćenje.

Što gosti kažu

Pssst!
Tajna ponuda...

Unesite svoj email i saznajte!