Barovi

Pool bar ”Sun Bay”

Sun Bay pool bar, smješten je uz same bazene u srcu Matilde Beach Resorta. Okružen brojnim zelenilom, vilama i predivnim bazenima, vrlo jednostavno Sun Bay postane mjesto s kojeg se ne želite maknuti.

Sun Bay pool bar nudi široki asortiman osvježavajućih pića i napitaka s kojima možete upotpuniti vaš boravak na bazenu. Veseli konobar će rado smješati vaš omiljeni cocktail i poslužiti vam ga dok opušteni ležite na ležaljci odmarajući se u hladu. Na vama je samo da uživate.

Beach bar ”Baloo”

Smješten na samoj plaži u hladovini borove šume, očekuje vas Baloo Beach Club, koji je već godinama nezaobilazna party destinacija na Jadranu. Poznat po svojim svakodnevnim after beach partyjima, Baloo Beach Club je mjesto gdje se ljeti okuplja ekipa željna zabave. Ne morate nužno biti mladi da bi mogli uživati u bogatim programima koje organiziramo za vas. Na ovoj adresi ljeti ćete stvoriti nazaboravne uspomene na najbolje provode koje pamtite.

Ispred Baloo Beach Cluba nalazi se novouređena plaža, koja od prošle godine i ovom clubu dala vrijednost više. Društvo je nakon ispijanja cocktaila samo jednim korakom do uživanja na plaži i kupanja u moru ili bazenu.

 

U jutarnjim satima možete uživati ispijajući kavu s jedinstvenim pogledom, dok u popodnevnim satima ovaj club krasi opuštena atmosfera koju svojim taktovima pogrijava DJ za svog DJ pulta pozivajući laganom i cool glazbom na ples. Dodatnu atmosferu zagrijavaju spretni cocktail majstori koji za vas pripremaju više od 50 vrsta najrazličitijih i najfinijih cocktaila.

Ovdje je pravilo da pravila nema, samo zabava, osmjeh i ljetno veselje. Dobrodošli!

Beach Bar ”Shine”

Za dobro jutro isprobajte veliki izbor toplih napitaka , a kroz popodne i navečer iskusite gastronomski doživljaj praćen pomno biranim hrvatskim vinima, te kušajte razne dalmatinske i mediteranske delicije.

Što gosti kažu

Pssst!
Tajna ponuda...

Unesite svoj email i saznajte!