Plaža

RESORT

Na samoj plaži nadomak centra

Hrvatska obala obiluje predivnim plažama, a upravo su Vodice dobro poznate po svojim dugim plažama i kristalno čistom moru. Kako bi konstantno podizao kvalitetu za posjetitelje, grad Vodice neprestano ulaže u razvoj i uređenje plaža.

Matilde Beach Resort nalazi se na samoj plaži nadomak centra Vodica, koja se renovirala i potpuno uredila. Danas je to predivna šljunčana plaža na kojoj možete uživati kupajući se u kristalno čistom moru, pogledu na šibenski arhipelag i grad Vodice, odmarati se u hladu borove šume ili jednostavno ležati na ležaljci i upijati zrake sunca.

Brojni sadržaji

Ako svoj odmor želite provesti u aktivnosti, tu su brojni sadržaji poput vodenih sportova – jet ski, kajak, pedaline, windsurfing, najam brodova kao i razni sadržaji za djecu.

Dio plaže je pogodan za obitelji s djecom zbog sitnog šljunka, blagog ulaza u more i ponude za djecu, a dio plaže namijenjen je mladima željnim zabave koji svakodnevno mogu uživati ispijajući koktele u Baloo Beach Clubu, poznatom po dobroj glazbi i after beach partyjima.

Što gosti kažu

Pssst!
Tajna ponuda...

Unesite svoj email i saznajte!