O nama

RESORT

Matilde Beach Resort

Matilde Beach Resort, smješten nadomak centra grada Vodica i na samoj plaži, idealan je resort za odmor i opuštanje kako za obitelji s djecom tako i za mlade željne dobre zabave.

Dovoljno je blizu da za par minuta možete biti u centru grada, a dovoljno daleko da na plaži možete potražiti mir i opuštanje ili zabavu u nekom od obližnjih barova.Udaljen je svega 10-ak kilometara od starog dalmatinskog grada Šibenika i svega pola sata vožnje od dvije zračne luke Split i Zadar.

Prirodne ljepote

Okružen je brojnim prirodnim ljepotama, u blizini čak dva nacionalna parka, NP Krka i NP Kornati te je izrazito dobre prometne povezanosti.Matilde Beach Resort, u obiteljskom vlasništvu, od samog početka stvaran je sa velikim srcem, upravo kako bi svojim gostima mogao pružiti jedinstven doživljaj za vrijeme odmora.66 apartmana, s pogledom na more u prvom redu i pogledom na park u drugom, različiti su po svojoj veličini.

44 Junior Apartmana ( 2+2) i 22 Senior Apartmana (4+2), moderno su uređeni i dovoljno prostrani za idealan odmor. Dodatni šarm ovom resortu daju Ville obojene u različite boje.

Oaza mira

U samom srcu resorta nalazi se bazen za opuštanje. Prava je oaza mira i okružen je brojnim zelenilom i mediternskim biljem.

Uz sam bazen nalazi se Restaurant i Lounge Bar Latier koji su idealno mjesto želite li se opustiti u bilo koje doba dana ili probati najfinije specijalitete.Baloo Beach Club jedan je od najpoznatijih beach clubova na Jadranu. Smješten je na samoj plaži i za sve željne zabave.

Plaža je naša najveća vrijednost i gosti mogu iz apartmanskog naselja ući u more. Novouređena plaža postala je prava atrakcija. Blagi ulaz u more, sitni kamenčići, hlad stoljetne borove šume, čisto more, predivan pogled i ležaljke na plaži, pružit će vam osjećaj uz koji ćete zaboraviti na sve brige i probleme i samo se prepustiti beskrajnom uživanju.

Kako do nas

Vodice su središte i sjecište svih putova bilo kopnom ili morem tako da je do njih vrlo lako doći automobilom autocestom Zagreb-Split.

Iz pravca Zagreba:
Zagreb – Karlovac – Slunj – Plitvička Jezera – Udbina – Gornja Ploča – Maslenica – Zadar 2 – Benkovac – Stankovci – Vodice (310 km).

Iz pravca Rijeke:
Rijeka – Senj – Karlobag – Zadar – Biograd – Vodice (270 km).

Iz pravca Splita:
* Split -Trogir – Boraja – Šibenik – Vodice (82 km)

* Split – Trogir – Primošten – Šibenik – Vodice (92 km).

Zagreb – pravac Split ( izlaz Pirovac).

Zračna luka u Zadru – Zadar – Vodice (56km)

Zračna luka u Splitu (Trogir) – Trogir – Vodice (70 km)

Cheap Flights to Croatia 2021 / 2022| TUI Airways | TUI.co.uk►

https://www.tui.se/

Željeznički kolodvor u Šibeniku – Šibenik – Vodice (11 km)

Željeznički kolodvor u Zadru – Zadar – Vodice (61 km)

Trajektna luka u Šibeniku – Šibenik – Vodice (11 km)

Trajektna luka u Zadru – Zadar – Vodice (56 km)

Što gosti kažu

Pssst!
Tajna ponuda...

Unesite svoj email i saznajte!