Izleti i ponude

Zipline Šibenik

Pridružite nam se na 1,4 km dugoj zipline avanturi koja će vam podići adrenalin i natjerati vas da osjetite želju za kojom ste oduvijek čeznuli. Sa 120 do 30 m nadmorske visine doživjet ćete prekrasan krajolik kanjona rijeke Čikole.
Na tri linije od 250, 500 i 650 m duljine iskusite brzinu do 70 km/h ili odvojite trenutak za uživanje u prirodi oko vas.
Zip-lining je zabavna i uzbudljiva avantura koja vam omogućuje da klizite kroz zrak dok ste pričvršćeni za užad u sigurnosti pojasa. Naša misija je obogatiti vaš odmor ovim izletom koji je pogodan za obitelji i samce. Može se odabrati spuštanje u paru ili samostalno pod nadzorom naših iskusnih turističkih vodiča.

Vinarija Birin

Stvaranje uspomena u svakom gutljaju

Doživite okus autohtonih hrvatskih vina u vinariji Birin u Vodicama. Naš obiteljski vinograd proizvodi visokokvalitetna vina tradicionalnim metodama koje se prenose generacijama.

Prošećite našim slikovitim vinogradima i naučite o procesu proizvodnje vina od našeg stručnog osoblja. Zatim se udobno smjestite i opustite uz čašu našeg prepoznatljivog Babića, bogatog i punog crnog vina koje savršeno utjelovljuje okuse dalmatinske obale.

Bilo da ste poznavatelj vina ili samo želite probati nešto novo, vinarija Birin svima nudi nezaboravno iskustvo. Pridružite nam se na degustaciji ili obilasku i otkrijte okuse Vodica kao nikada prije.

Šibenske tvrđave

Otkrijte hrvatsku kulturnu utvrdu

Pozivamo Vas da doživite prekrasnu ljepotu i bogatu povijest šibenskih tvrđava.

Smještene u šarmantnom gradu Šibeniku u Hrvatskoj, ove tvrđave izgrađene su tijekom 15. i 16. stoljeća kao obrambena mjera protiv napadačkih snaga. Danas stoje kao svjedočanstvo vještine i domišljatosti svojih graditelja, a posjetiteljima nude priliku da istraže fascinantan dio europske povijesti.

Od impozantne tvrđave svetog Mihovila, s koje se pruža prekrasan pogled na grad i okolicu, do zamršenih obrambenih zidina i kula tvrđave Barone, u Šibeniku svatko može otkriti nešto za sebe. Bilo da ste ljubitelj povijesti, arhitekture ili jednostavno netko tko cijeni prirodne ljepote, posjet ovim tvrđavama je iskustvo koje nećete zaboraviti.

Otkrijte bogatu povijest i prirodne ljepote ovih nevjerojatnih tvrđava sa svojim visokim zidinama, zadivljujućim pogledom i fascinantnom poviješću koji će vas zasigurno nadahnuti i obogatiti. Jedva čekamo poželjeti vam dobrodošlicu u Šibenik!

Degustacija maslinovog ulja Vodice

Dalmatinsko tekuće zlato

Kroz godine i godine kušanja, kao vlasnici uljare Sv. Ivana u Vodicama i nekoliko većih maslinika saznali smo gotovo sve što se moglo znati o maslinovom ulju.

Naša prostrana kušaonica, koja se prostire na 150 četvornih metara, okružena velikim parkingom, fleksibilnost radnog vremena, kao i mogućnost prilagodbe potrebama posjetitelja čine hotel Sv. Centar maslinovog ulja Ivan odlična ideja da začinite svoj odmor ili vikend.

 

Uljara Sv. Ivan

Naša prostrana kušaonica, koja se prostire na 150 četvornih metara, okružena velikim parkingom, fleksibilnost radnog vremena, kao i mogućnost prilagodbe potrebama posjetitelja čine hotel Sv. Centar maslinovog ulja Ivan odlična ideja da začinite svoj odmor ili vikend.

Loyalty program

Nagrađujemo Vašu vjernost!

U znak zahvalnosti što ste nas izabrali kao destinaciju svog godišnjeg odmora, nagrađujemo Vas sa članstvom u našem Loyalty programu.

Ako ste već bili naš gost i želite ponovno rezervirati, za 5% popusta nam treba samo ime s kojim ste prije rezervirali kako bismo Vas pronašli u sistemu.

Za dodatne informacije pošaljite upit na: info@mbr.hr ili nas kontaktirajte na Tel.: +385(0)22 444 950

Što gosti kažu

Pssst!
Tajna ponuda...

Unesite svoj email i saznajte!