Eventi

Team building

U mogućnosti smo za vas organizirati team building programe prema vašim željama i zahtjevima. Osim što nudimo uslugu organiziranja team buildinga, u Matilde Beach resortu možete dobiti kompletnu uslugu od smještaja do gastro ponude, zabave i animacijskog programa. Programi se slažu prema zahtjevu klijenta, uzrastima, branši i posebnostima grupe.

Vjenčanja i medeni mjeseci

Jeste li ikada maštali o vjenčanju na plaži? Recite da voljenoj osobi na način kao iz kadra ljubavnog filma. Za vas organiziramo vjenčanja i svadbene večere u našem a la carte restaurantu Latier. Posebni meniji na zahtjev, svečano uređenje te smještaj za mladence i goste – samo su dio naše ponude.

Rođendani, krštenja, krizme i ostali eventi

Matilde Beach Resort idealno je mjesto i za naše najmlađe. Proslava rođendana za njih je najvažniji dan u godini, a mi se brinemo da im on zauvijek ostane u pamćenju. Organizirajte rođendan svom mališanu, bilo u slastičarni ili restoranu i neka cijela ekipa bude očarana. Rođendani mogu biti tematski, a osmišljavaju se prema željama i uzrastima.

Animacijski tim Matilde Beach Resorta pobrinut će se za zabavu i program tako da je na slavljeniku samo da se opusti i uživa u svom danu.

Što gosti kažu

Pssst!
Tajna ponuda...

Unesite svoj email i saznajte!