O Vodicama

DESTINACIJE

O destinaciji

Grad Vodice smješten je u Dalmaciji, na obali Jadranskog mora, 11 km udaljen od starog dalmatinskog grada Šibenika. Osim što je poznat po svojoj ljepoti i bogatoj turistističkoj ponudi, ističe se i zbog svoje izrazito dobre geografske lokacije. U neposrednoj je blizini (svega pola sata vožnje) od dvije zračne luke Split i Zadar i nadomak dva Nacionalna Parka – NP Krka i NP Kornati.

Grad Vodice već dugi niz godina poznat je i kao grad cvijeća a to ćete zapaziti na svakom koraku. Dalmatinske kamene kuće u staroj jezgri Vodica uređene su do najsitnijih detalja i krasi ih puno cvijeća. Duša ovoga grada su njegovi stanovnici čiju ljubaznost i dobrodušnost nećete moći ne primijetiti. Šetnjom kroz uske kamene ulice, doživjet ćete bilo ovog grada i Dalmaciju kakva ona uistinu je.

Detalji

Jedna od najvećih prednosti ove destinacije su kilometarske uređene plaže tematski podijeljene. Tako ćete u Vodicama pronaći plažu za obitelji s djecom s blagim ulazima u more i sitnim kamenčićima, plažu za mlade s raznim beach clubovima te plažu za pse. Možete birati između šljunčanih, pješčanih ili betonskih plaža.

Pssst!
Tajna ponuda...

Unesite svoj email i saznajte!